Në shtëpinë e Sinan Hoxhës. E pabesueshme ajo çfarë ndodh brenda mureve të familjes së këngëtarit (VIDEO)

    0
    511

    Që kur ka ardhur në jetë Ansi, jeta e Sinanit dhe Andrrës është fokusuar vetëm tek ai. Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë.

    Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jetën e tyre të re brenda mureve të shtëpisë. Për programin “Pasditja ime”, në RTSH, çifti i njohur i showbiz-it kanë rrëfyer edhe për planet që kanë në të ardhmen për ta bërë Ansin me një motër apo një vëlla.
    Më poshtë shihni pamjet në Video: