/Në transmetim direkt, prezantueses së radios i sh pëtojnë pa dashje g azra

Në transmetim direkt, prezantueses së radios i sh pëtojnë pa dashje g azra

Një prezantuese në radio është filmuar ndërsa i sh.pëtonin g.azra në transmetim direkt.

Amanda Holden, e cila punon te Radio Heart po filmohej ndërsa në sfond ishte lëshuar muzike dhe ajo po kërcente. Gjatë kërcimit asaj i shpëtuan edhe g.azrat.

Ndërkohë që moderatorja kërcen, mund të kuptohet edhe momenti kur ajo si.kletoset dhe fillon të mendohet se mos vallë i kaloi pa e vënë re.

Por, pasi e kuptoi që nuk kishte shpëtim, ajo e thotë edhe vetë, ‘sapo bëra ca g.azra’ dhe pastaj fillon të lëvizë ajrin me duar, për t’u dukur sikur po e largon aromën e k.eqe. Pasi kaloi e gjithë situata, Amanda e ndau videon gazmore në Twitter mëngjesin e së martës.

Bashkë me videon ajo shkruante:

Më mirë jashtë se brenda.”
Sigurisht, nuk mungoi as komenti i kolegut të saj që shkruante:

Gjeje pak kush pati mundësinë që ta shijonte ‘dhuratën’.”
Burimi: LAD BIBLE|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

Në transmetim direkt, prezantueses së radios i shpëtojnë pa dashje gazra on Vidnews.