/Në tunelet ku fshiheshin gra.bitësit e miliona eurove (VIDEO)

Në tunelet ku fshiheshin gra.bitësit e miliona eurove (VIDEO)

Që prej mbrëmjes së pardjeshme, policia dyshonte se personi që u v.ra nga shkëmbimi i zj.arrit me Forcat e Ndërhyrjes së Shpejte, ishte Admir Murataj.

Për këtë, efektivë të policisë shkuan në banesën e Muratajt në afërsi të Kalasë së Prezës ku i kërkuan bashkëshortes dhe të afërmve që të paraqiteshin në m.org për të bërë identifikimin.

Por edhe pse 47-vjeçari u identifikua, për policinë mbetet mjaft e vështirë gjetja e bashkëpunëtorëve të tij.

Në fshatin Dritas, shumë pranë vendit ku ndodhi shkëmbimi i zj.arrit, policia nisi një aksion të gjerë për gjetjen e gra.bitësve të tjerë, të cilët dyshohet se janë më shumë se 4 persona.

Furgoni tip “Benz” u gjet i mbushur me ar.matime dhe mu.nicione, ndërsa ekspertët e policisë nuk mundën të mbledhin shumë prova të vlefshme për hetimin.

Operacioni i Forcave Special nisi gjatë orëve të para të mëngjesit, ndërsa e gjithë zona përreth fshatit, por edhe në rrethinat e Kamzës, aty ku u gjet mjeti tjetër i djegur po ushtrohen kontrolle banesash.

Në krye të forcave të policisë ishin dhe drejtori i Krlmeve të Rënda, Tonin Vocaj dhe ai i Rendit e Sigurise, Gjovalin Loka.