Lajme

Nënα e 3 fëmίjëve flet për vαrësinë nga S*κsi: As 5 herë në ditë nuk më mjaftοnin, derisa Ai më…

Një nënë fëmijësh ka folur për var ësinë e saj ndaj s.e.ksit duke thënë se mar/rëdhëniet “pesë herë në ditë” nuk ishin të mjaftueshme.

Nëna e tre fëmijëve Rebecca Barker ka zbuluar se sjellja e pandreqshme e ka konsumuar atë që nga viti 2014 dhe ka shkat/ërruar

një marrëd/hënie.37-vjeçarja tha se ajo lutej vazhdimisht për s.e.ks.

Ajo i tha BBC-së: “Në rastin më të keq madje edhe të bërit marrë/dhënie s.e.ksuale pesë herë në ditë nuk ishte e mjaftueshme.

Ndjeja sikur i gjithë trupi im e dëshironte atë.…