Lajme

Nënα e saj po lαhej, shikοni ku përfundοi fëmija…

Fëmijët shpesh duan kujdes edhe teksa po flenë. E si të tillë shpesh në sekondë mund të bëjnë gjëra që të rriturit as nuk i imagjinojnë.

Ky është momenti i fr.ik.shë.m kur një fëmijë rr.ez.iko..n jetën, ndërkohë që ecte në parvazin e katit të pestë të një pallati.

Ngjarja ka ndodhur në Tenerife të Spanjës. 

Vajza del nga dritarja dhe ecën përgjatë parvazit.

Ajo arrin qoshen e ballkonit dhe ulet aty. Por në vend që të hidhet në ballkon, ajo kthehet mbrapsht.

Por para se të ngjitet sërish në dritare asaj i rr.ëshqet këmba dhe për pak rre.zik.o.n të bjerë poshtë.

Sipas mediave, familja e fëmijës kishte ardhur për pushime nga Finlanda.

Ndërkohë mësohet se mamaja e saj në momentin e ngjarjes ka qenë duke bërë dush.

Fqinjët u shprehën të befasuar që nuk ndodhi ndonjë gjë tjetër më e rë.n.dë, ndërsa një tjetër tha se vajza ishte me fat për shkak se nuk frynte erë.