/Nëna e 17-vjeçares shqiptare që ia morrën jetën dhe e Ianë mes detit: A moj bija ime më the këtë fjaIë të fundit

Nëna e 17-vjeçares shqiptare që ia morrën jetën dhe e Ianë mes detit: A moj bija ime më the këtë fjaIë të fundit

Të tjera dëshmi janë zbardhur lidhur me ngja rjen tr agjike që ndodhi ditë më parë në Velipojë.

Ku 17-vj eçarja Enisa Doda u gjet pa shenja jete në plazhin e Velipojës, pasi kishte dalë me xhiro uji së bashku me 25-vj eçarin Indrit Bajraktari.

Mamaja e Enisës ka deklaruar përpara grupit het imor se e bija i kishte thënë se do dilte për kafe me një shok.

Nëna ka pranuar se i ka dhënë leje të bijës, pa dhënë detaje të tjera lidhur me r aporton me 25-vj eçarin.

“Vajza më ka thënë mua se po dal të pi kafe me një shok dhe unë i kam thënë në rregull”, është shprehur ajo.

Ndërkohë Indrit Bajraktari ende nuk ka folur para grupit het imor, duke deklaruar se do të flasë para gjyka tës.