/Nëna e 3 fëmϊjëve flet për υαr ësinë nga S***i: As 5 herë në ditë nuk më mjαftonin, derisa Ai më…!!!

Nëna e 3 fëmϊjëve flet për υαr ësinë nga S***i: As 5 herë në ditë nuk më mjαftonin, derisa Ai më…!!!

Një nënë fëmijësh ka folur për var ësinë e saj ndaj s.e.ksit duke thënë se mar/rëdhëniet “pesë herë në ditë” nuk ishin të mjaftueshme.

Nëna e tre fëmijëve Rebecca Barker ka zbuluar se sjellja e pandreqshme e ka konsumuar atë që nga viti 2014 dhe ka shkat.ërruar një marrëd.hënie.

37-vjeç arja tha se ajo lutej vazhdimisht për s.e.ks.

Ajo i tha BBC-së: “Në rastin më të keq madje edhe të bërit marrë/dhënie s.e.ksuale pesë herë në ditë nuk ishte e mjaftueshme.

Ndjeja sikur i gjithë trupi im e dëshironte atë