Nëna harroi FËMlJËN në aeroport, veprimi pilotit i Ia me gojë hapur të gjithë

0
321

Një avion është kthyer mbrapsht në aeroport pasi një nënë pohoi se kishte harrur fë mijën e saj në terminal.

Saudi Airlines ishte nisur në fluturim nga Jeddah, Arabinë Saudite, për në Kuala Lumpur, Malajzi.

Por nëna u kujtua në avion se kishte lënë fë mijën në terminal dhe i kërkoi pilotëve te ktheheshin për ta marrë.

Piloti i kërkoi kontrollorëve të trafikut ajror leje për t’u kthyer në aeroport.

Rrethanat në të cilat nëna ha rroi fëmijën në aeroport janë të paqarta.

Dhe kjo çoi në vonesën e fluturimit në 45 minuta.