/Nëna Kosovare lind 5 fëmije pas 10 vitesh martës, por ja çfarë i ka ofruar shteti asaj

Nëna Kosovare lind 5 fëmije pas 10 vitesh martës, por ja çfarë i ka ofruar shteti asaj

Një Nenë Kosovare ka lindur 5 fëmije pas 10 vitesh martese ne spitalin shtetërore, ndërsa ajo ka një kërkesë për te gjithë Kosovaret qe te luten për te dhe fëmijët e saj, ndërsa ka falënderuar shtetin për kujdesen e mire ndaj saj dhe fëmije.

“Gjithçka ka shkua ne rregull, jam e lumtur për kujdesin nga mjeket për mua dhe fëmijët e mi, jam shumë shumë e lumtur”

“Shpresoj qe te gjithë Shqiptaret po luten për mua dhe fëmijët e mi, është ndjenje e mrekullueshme.”