/Nëna Kosovare sapo lindi 5 fëmije pas 10 vitesh martës, ajo ka një kërkesë për te gjithë Shqiptarët, por ja çfarë i ka ofruar shteti asaj

Nëna Kosovare sapo lindi 5 fëmije pas 10 vitesh martës, ajo ka një kërkesë për te gjithë Shqiptarët, por ja çfarë i ka ofruar shteti asaj

Një Nenë Kosovare ka lindur 5 fëmije pas 10 vitesh martese ne spitaIin shtetërore, ndërsa ajo ka një kërkesë për te gjithë Kosovaret qe te luten për te dhe fëmijët e saj, ndërsa ka falënderuar shtetin për kujdesen e mire ndaj saj dhe fëmije.Ditë më parë, 41 vjeçarja nga Prishtina e solli në jetë fëmijën e saj të fundit në kushte shtëpie.

Nje ditë më pas, ajo është dërguar në spitaI ku po vazhdon të qëndrojë, me foshnjën e cila raportohet të jetë në gjendje stabile.Ajo thotë se shtatzënia e saj ka qenë e paplanifikuar dhe se lindja ka ndodhur aq shpejt sa nuk ka pasur kohë për të shkuar në spitaI.“

Vjehrra më ka ndihmu… më mirë në spitaI se është kujdesi më i mirë dhe pritja më e mirë”, thotë tash kur pas lindjes po e rimerr veten.Ajo thotë se shkalla e lartë e tensionit ka qenë arsyeja pse ajo kreu lindjen në shtëpi, larg kujdesit mjekësor.“Planifikimi ka qenë vetëm tre po qe Zoti deshti kështu. Për kushte financiare nuk janë për me u livdu, veç burri punon ndihmë nga shteti nuk marr, asistencë sociale nuk kam, popullata na ndihmon ngapak”, thotë ajo.

“Gjithçka ka shkua ne rregull, jam e lumtur për kujdesin nga mjeket për mua dhe fëmijët e mi, jam shumë shumë e lumtur”“Shpresoj qe te gjithë Shqiptaret po luten për mua dhe fëmijët e mi, është ndjenje e mrekullueshme.”