/Nëna lind dy herë brenda muajit! Mjeku sqaron rastin e rrallë: Nuk kisha parë kurrë diçka të tillë!

Nëna lind dy herë brenda muajit! Mjeku sqaron rastin e rrallë: Nuk kisha parë kurrë diçka të tillë!

Një grua në Bangladesh ka lindur binjakë pothuajse një muaj pas lindjes së foshnjës së parë, e cila erdhi në jetë në mënyrë të parakohshme, tregoi doktori i saj për BBC.

Arifa Sultana, 20 vjeç, lindi një fëmijë në fund të shkurtit, por 26 ditë më vonë shkoi me ur.gjencë në spital pasi kishte ndjerë dh.imbje të fortë në barkun e saj.

Mjekët zbuluan se ajo ishte ende shtatzënë në një mitër të dytë, duke kryer një nd.ërhyrje cezariane.

Binjakët e saj janë të shëndetshëm dhe dolën nga spitali pa ndërlikime.

“Ishim të tro.nditur”

Zonja Sultana, e cila është nga një fshat rural, lindi fëmijën e saj të parë në një spital në Khulna.

26 ditë më vonë, ajo u ankua për dh.imbje stomaku dhe shkoi në spitalin Ad-din në lagjen Jessore më 21 mars.

“Kur pacientja erdhi, kryem një vizitë me ultratinguj dhe zbuluam një foshnje të dytë”, tha doktor Dr Sheila Poddar për BBC.

“Ne u tro.nditëm dhe u habitëm, Nuk kam parë asnjëherë diçka si kjo”,

20-vjeçari dhe të sapolindurit e saj u larguan nga spitali 4 ditë më vonë.

“Fëmijët dhe të gjithë janë të shëndetshëm, jam shumë e lumtur që gjithçka ka shkuar mirë,” tha Dr Poddar.