/Nëna shqiptare sapo Iindi 5 FËMlJË pas 10 vitesh martës, ajo ka një kërkesë për te gjithë Shqiptarët, por ja çfarë i ka ofruar shteti asaj…!!!

Nëna shqiptare sapo Iindi 5 FËMlJË pas 10 vitesh martës, ajo ka një kërkesë për te gjithë Shqiptarët, por ja çfarë i ka ofruar shteti asaj…!!!

Një Nenë Kosovare ka lindur 5 fëmije pas 10 vitesh martese ne spitaIin shtetërore.

Ndërsa ajo ka një kërkesë për te gjithë Kosovaret qe te luten për te dhe fëmijët e saj, ndërsa ka falënderuar shtetin për kujdesen e mire ndaj saj dhe fëmije.

Ditë më parë, 41 vjeçarja nga Prishtina e solli në jetë fëmijën e saj të fundit në kushte shtëpie.

Nje ditë më pas, ajo është dërguar në spitaI ku po vazhdon të qëndrojë, me foshnjën e cila raportohet të jetë në gjendje stabile.

Ajo thotë se shtatzënia e saj ka qenë e paplanifikuar dhe se lindja ka ndodhur aq shpejt sa nuk ka pasur kohë për të shkuar në spitaI.

“Vjehrra më ka ndihmu… më mirë në spitaI se është kujdesi më i mirë dhe pritja më e mirë”, thotë tash kur pas lindjes po e rimerr veten.

Ajo thotë se shkalla e lartë e tensionit ka qenë arsyeja pse ajo kreu lindjen në shtëpi, larg kujdesit mjekësor.“Planifikimi ka qenë vetëm tre po qe Zoti deshti kështu.

Për kushte financiare nuk janë për me u livdu, veç burri punon ndihmë nga shteti nuk marr, asistencë sociale nuk kam, popullata na ndihmon ngapak”, thotë ajo.