/Nëse fiton Albini Kurti do të kthehem në Kosovë me 50 miIionë euro

Nëse fiton Albini Kurti do të kthehem në Kosovë me 50 miIionë euro

Shqiptari nga ShBA: Nëse fiton Albin Kurti do të ndihmojë ekonominë në Kosovë me 50 milionë euro

Menaxheri i shumë ndërmarrjeve të njohura, i cili ndër të tjera ka punuar edhe në Bloomberg e NYFIX ka dalur hapur në mbështetje për Albin Kurtin duke deklaruar se nëse ky i fundit fiton dhe premton drejtësi e sundimit të ligjit ai është në gjendje të ndihmojë ekonominë e vendit me 50 milionë euro.

Ai ka deklaruar se nuk është profesionisti i vetëm që mund ta bëjë një gjë të tillë.

Më poshtë mund ta gjeni deklaraten e tij të plotë.

https://www.facebook.com/ggjonbalaj/videos/2555244277832222/