Nese jeni ne nje lidhje,duhet ta lexoni me patjetar kete lajm i cili ka vene ne levizje te gjitha ciftet neper bote

  0
  365

  Shumë njerëz thonë se kanë një marrëdhënie të shëndetshme me partnerin e tyre, se ka dashuri dhe besim mes tyre. Gjithashtu, thonë se partneri nuk do i tradhtonte kurrë.

  Por, studime të ndryshme kanë treguar se njerëzit tradhtojnë dhe gjithçka është bërë më e lehtë me teknologjinë.

  Për këtë arsye, po radhisim më poshtë aplikacionet e celularit që përdoren për tradhtinë ndaj partnerëve.

  Nosy Trapp – Vendos një ekran të rremë iPhone në celular dhe u bën foto atyre që kanë në dorë celularin
  Tiger Texts – Aplikacion që zhduk mesazhet, gjë që i shkon për shtat partnerit që tradhton
  Slydial – Aplikacion që të çon direkt në mesazhin zanor të numrit që kërkoni të kontaktoni
  Private Photo Vault – Ju lejon që të krijoni album fotosh dhe ta kyçni atë
  Fox Private Message – Aplikacion që nuk ka as ikonë në celular. Askush nuk e hap dot përveç pronarit të celularit