syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Nëse keni ende Nokia 3310, kompania kërkon t’ia riktheni, ata ju shpërblejnë

Nëse keni ende një telefon te vjetër model “Nokia3310” apo një aparature playstation të vjetër

në shtëpi mund të merrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake”

tani vlen në ankand të paktën 200-300 euro megjithate duhet ne gjendje te mire dhe te punoje. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *