/Nëse mendon se ke një punë të keqe, do ndërrosh mendje pasi të shohësh punën që bëjnë këta njerëz (Foto)

Nëse mendon se ke një punë të keqe, do ndërrosh mendje pasi të shohësh punën që bëjnë këta njerëz (Foto)

Shumica e njerëzve jetojnë vazhdimisht, por ankohen për diçka.
Në botë ka dalë edhe një lëvizje popullore “21 ditë pa u ankuar”.

Ju do të mendoni se, 21 ditë… Është e lehtë dhe e thjeshtë! Por e vërteta është se ajo është shumë e vështirë për të mbijetuar një ditë të vetme pa u ankuar.