Nga baraka në shtëpi, si ndryshoi jeta e familjes Saraçi, kryefamiljari: As që e ëndëroja

  0
  347

  “Shqiptarët për shqiptarët” kanë bërë të lumtur familjen Saraçi në Karbunarë të Lushnjes. Elvisi e ka marrë familjen në makinën e tij dhe po udhëtojnë, por ata nuk e dinë se ku do të shkojnë.

  Elvisi: Shqiptarët janë njerëz të mirë, po kanë nevojë për modele të mira. Ata e duan modelin e mirë por nuk shikojnë shumë modele të mira, ju mos u mërzisni se ju do ta ndjeni dorën e ngrohtë të shqiptarëve.

  Në banesën e dhuruar në Golem të Lushnjes i pret Fatma, e cila u jep lajmin e mirë se shtëpia tashmë është për ta! Kjo banesë është mobiluar enkas për ta. Shtëpia e re e ngrohtë dhe plot dritë do u ndryshojë jetën përgjithmonë!

  “Megi bashkë me familjen e saj u dhuron këtë shtëpi”

  Marisoli: Babi kjo është shtëpia jonë, nuk do flesh më përjashta!

  Elvisi: Petrit ke ardhur në shtëpinë tënde! Kjo zonjë dhe ky zotëri ua kanë dhuruar këtë shtëpi!

  Donika: Të rrini gëzuar!

  Emocionet e kryefamiljarit kanë qenë të forta: as e ëndërroja ndonjëherë të kisha shtëpi…

  Elvisi: Ta gëzoni dhe të jetoni të lumtur, larg skëterrës që jetonit

  Elvisi: Kjo është mrekullia e shqiptarëve!