/Nga bIuza e GRlSUR, tek Iuksi. Ja si ka ndyshuar në vite EIisa Spiropali (Foto)

Nga bIuza e GRlSUR, tek Iuksi. Ja si ka ndyshuar në vite EIisa Spiropali (Foto)

Por, kush është Elisa Spiropali, Drejtoresha që shpa.rtalloi doganat shqiptare ?

Spiropali është ak uzuar për milionat e fituara te doganat. Mjafton të kujtojmë këtu raportin e Croën Agents, i cili vërtetonte korr upsionin në dogana, në kohën kur drejtoreshë ishte pikërisht Spiropali, dhe ku bëhej fjalë për një dëm rreth 17 milionë euro kushtuar buxhetit të shtetit.

Në atë kohë flitej për një rënie të stërmadhe në të ardhura nga Drejtoria e përgjithshme e Doganave, por Spiropali heshte.

Ne nuk mund të themi se një shumë e tillë është futur në xhepat e saj si drejtoreshë e institucionit, ama nuk mund të pohojmë as të kundërtën.

E vërtetë është se ato para u zh dukën dhe askush nuk gj urmoi për të gjetur “ha jdutin” e tyre.


Këto miliarda që i janë shkaktuar dëm buxhetit duhet ta çonin Spiropalin përpara bankës së të aku zuarve pa folur më tej për broçkuIIat e saj në media,

historitë me Skënderbeun dhe Edi Rama, çantat e saj dhe veshjet firmato apo dhe Iuksin e shf renuar të një ish-FRESH-isteje, që dikur protestonte kundër socialistëve me bluzat e gri sura, sot do të jetë ministrja e re e Ramës.

Tashmë nga bluzat e gr isura, Spiropali ka kaluar tek veshjet Iuksoze, ndërsa pak kohë më parë ish-drejtoresha e doganës, shkon në seancën parlamentare me një makinë të re super-Iuksoze, “Mercedez-Benz GLA 200”.