Nga DlVORCl e deri tek GABlMET në emision, pse gjithë ky ters për Arbanën

0
343

“Dua të të bëj të lumtur” nisi nga Arbana Osmani si një emision për të bërë njerëzit të lumtur por mesa duket gjithcka po shkon mbrapsht.

Ajo ka marrë shumë kritika për disa nga historitë.

Historia e parë për të cilën, Osmani mori vërejtje edhe nga AMA ishte historia e një gruaje të dhu nuar.

Pas saj historia e një nëne dhe vazjës së saj u bë probIem për shkak se vajza e përfoIur në emision u vu kundër kësaj historie.

Arbanës i ka rrëshkitur pak emisioni nga duart ndërkohë që edhe jeta e saj private, nuk duket shumë mirë.

Moderatorja u di vircua pas 16 vitesh martesë dhe kjo duhet të ketë ndikuar te moderatorja e preferuar e publikut.