Nga e pαstrehë u bë miΙionere, kjo është 26-υjeçarja që u bë e ρasur dυke fj. etυr me ”babυshat”

Disa kohë më parë 26-vjeçarja amerikane Jeanemarie Almulla ishte e pastrehë, kurse tani ajo jeton në luks të shfrenuar falë

burrave të mëdhenj në moshë me të cilët ajo kryen marrëdhënie intime në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave. 


Deri më tani 26-vjeçarja ka marrë dhurata në vlerën e më shumë se 500 000 dollarëve.

Midis këtyre dhuratave përfshihen diamantë, ora Rolex, çanta të shtrenjta dhe pushime në vende përrallore.

Burrat me të cilët ajo fle dhe i japin dhurata ajo i quan “babushat”. Ajo i njeh ata “online” dhe ka filluar ta bëjë këtë gjë që në vitin 2014.

Jeanemarie Almulla është shprehur kështu në një intrevistë: Nuk kisha çfarë humbisja, prandaj nisa të takoja meshkuj më të vjetër në internet.

Zakonisht janë mbi 40 vjeç, të pasur dhe të martuar. I njoh mirë përpara se të kryej marrëdhënie me babushat.

Kurrë nuk ka ndodhur që të më bëjnë presion për të shkuar në shtrat.”