Lajme

Nga e pastrehë u bë miIionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”

Nga e pastrehë u bë milionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”.

Disa kohë më parë 26-vjeçarja amerikane Jeanemarie Almulla ishte e pastrehë.

Tani ajo jeton në luks të shfrenuar falë burrave të mëdhenj në moshë me të cilët ajo k;ryen marrëdhënie int:ime në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave.

Deri më tani 26-vjeçarja ka marrë dhurata në vlerën e më shumë se 500 000 dollarëve.

Midis këtyre dhuratave përfshihen diamantë, ora Rolex, çanta të shtrenjta dhe pushime në vende përrallore.

Burrat me të cilët ajo fle dhe i japin dhurata ajo i quan “babushat”.

Ajo i njeh ata “online” dhe ka filluar ta bëjë këtë gjë që në vitin 2014.