Nga helikopterët tek ar.mët e rënda, Shqipëria tregon forcën ushtarake

    0
    359

    Që prej 10 vitesh, Shqipëria është anëtare e NATO-së ku shpesh herë ka kontirbuar me bashkpunime dhe misione paqeruajtese në disa vende të botës.

    Sot pritet që disa përfaqësues të NATO-s të mblidhen në Tiranë ku do të shikojnë edhe forcën ushtarake shqiptare që është shpalosur në sheshin “Nënë Tereza”.

    Përveç paradaës së ushtrisë shqiptare, në qiellin e Tiranës pritet që të fluturojnë disa nga avionet Iuftarakë të NATO-s. /albeu.com/