/Nga Kepi i Rodonit, tani në Vorë/ Si po ndryshon ep iqendra e të rmeteve pas çdo Iëkundjeje (FOTO)

Nga Kepi i Rodonit, tani në Vorë/ Si po ndryshon ep iqendra e të rmeteve pas çdo Iëkundjeje (FOTO)

TIRANË– Që prej pasditës së djeshme, vendi ynë vijon të Iëkundet nga tërmete të fuq.ishëm, të cilët e kanë ep.iqendrën në perëndim të Shqipërisë. 

Të.rmeti i parë dhe ai më i fuq.ishmi u shënua tek Kepi i Rodonit, dhe u ndje në disa qarqe të vendit. Me çdo pasIëkunde epiq.endra e të.rmetit sa vjen e drejtohet në Tiranë.

Pas Kepit të Rodonit, epiq.endra e Iëkundjeve të tjera kanë qënë fshatrat e Durrësit dhe tani së fundmi Vora, e cila ndodhet vetëm disa kilometra larg Tiranës.