Ngacmim seksual! Velinat e ‘Stop’ kapin në flagrancë ‘njeriun e Zotit’ në Tiranë

  0
  470

  Një person, që nën petkun e “njeriut të Zotit” ngacmon seksualisht gra dhe vajza brenda në shtëpinë e tij është kapur në flagrancë nga kamera e fshehtë e emisionit investigativ “Stop”.

  Video do të publikohet sot në mbrëmje në Klan. Nga pritja në shtëpinë e tij në Tiranë, e deri te tentativat për puthje e prekje të vajzave, që kërkojnë shërim nga sëmundje të ndryshme, janë filmuar nga gazetaret e infiltruara të emisionit.

  “Këshillat” e njeriut, që hiqet si shërues i sëmundjeve të ndryshme dhe kërkesat e tij aspak normale janë objekt i kamerës së fshehtë të kësaj të marte.

  ImageImage