syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ngjarja e rëndë tek Casa Italia, ky është 33-vjeçari që hyri për të shpëtuar punonjësit (Foto)

Kanë kaluar më shumë se 40 orë që nga nisja e zja rrit të madh tek “Casa Italia”, në Tiranë.

Fatkeqësisht shefi i sigurisë 33-vjeçari Arjan Sala arriti që të nxirrte personat që ndodheshin në magazinë, por nuk arriti që të dilte vetë.

Pas 40 orësh akoma nuk ka asnjë gjurmë të tij, pasi zjarrfikësit nuk mund të futen brenda për shkak të nxehtësisë së madhe dhe flakëve që janë në magazinën e madhe të qendrës tregtare.

I riu dyshohet se ka mbetur brenda në momentin e rënies së zjarrit, pasi ka nxjerrë prej aty disa prej punëtorëve të tjerë që ndodheshin në magazinat e biznesit privat.

Familjarët e Arjan Salës kanë shkuar edhe ditën e sotme pranë magazinës në pritje të lajmeve për të afërmin e tyre. Ata kanë ak uzuar në media institucionet dhe zjarrfikësit pasi nuk kishin as mjetet minimale për të shuar flakët. Ditën e sotme ka dalë edhe fotoja e heroit 33-vjeçar, i cili hyri për të shpëtuar punonjësit dhe mbeti vetë brenda magazinës që po shkrumbohet nga flakët./meganews

Bashkohuni edh