/Ngjarje e r ëndë në Shkodër, boksieri n dërron jetë në ring. Ja arsyeja…

Ngjarje e r ëndë në Shkodër, boksieri n dërron jetë në ring. Ja arsyeja…

Një ngj.arje e rë.ndë ka ndodhur në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” të qyqtetit të Shkodrës. Bokseri bullgar Isus Veliçkov ka hu.mbur jetën pas përballjes në ring me boksierin durrsak Ardit Murrja.

Veliçkov, ka marrë go ditje të rë.nda gjatë ndeshjes duke r.ënë në tokë. Pavarësisht ndihmës së parë që i është dhënë, bullgari nuk ka mund të sh.pëtojë duke u ndarë nga j.eta.

Pavarësisht përpjekjeve të mjekëve dhe transportimit në spi.talin rajonal të shkodrës, boksieri nuk ka mund të je.tojë. Një ngjarje tra gjike që i ka p.rekur të gjithë. Supozohej të ishte një ditë festë në pallatin e sportit “Qazim Dervishi”, por ka rezultuar një tra gjedi.