/Ngjarje MlSTER: Kush ia preu GlSHTlN në Tepelenë Fatos Nano, u dha fshatarëve 50 mijë dollarë për ta gjetur

Ngjarje MlSTER: Kush ia preu GlSHTlN në Tepelenë Fatos Nano, u dha fshatarëve 50 mijë dollarë për ta gjetur

Nje ngjarje e rende qe eshte mbajtur ne kohen kur Fatos Nano ishte kryeminister. Ne nje ak.sident te rende me makine ne Kraste te Tepelenes ish kryeministri shpetoi per fat duke mos i m.arre jeten, por i mori gishtin.

Kjo ngjarje prej vitesh eshte mbajtur e fshehte dhe askush nuk e dinte pervec banoreve te zones se Tepelenes.

Ate nate u dha urdheri nga Nano per te gjithe banoret e fshatit Kraste qe kush e gjente gishtin do merrte shperblim prej 50 mije dollaresh. Banoret u turren duke kerkuar gjithe naten me elektrike dore ne cdo cep por asgje su gjet.

Nano menjehere iu nenshtrua nje nderhyrje te nderlikuar kirurgjikale nga e cila arriti ( nuk e dime me cfare menyre) te merrte serish ne doren e tij nje gisht, por shenjat kane ngelur dhe nuk dihet a eshte funksional.

Sot Fatos Nano eshte shkeputur nga politika dhe po shijon “milionat” e tij.