/Ngjarje si neper filma, shikojeni vet momentin e FRlKSHËM kur peshkaqeni bIIokohet në anije dhe…

Ngjarje si neper filma, shikojeni vet momentin e FRlKSHËM kur peshkaqeni bIIokohet në anije dhe…

Ngjarje si neper filma, shikojeni vet momentin e fri kshëm kur peshkaqeni bIIokohet në anije.

Video e mëposhtme tregon momentin kur një peshkaqen ngec në kuvertën e një anijeje.

Në ten tativë për tu hedhur në det “përb indëshi” gj akoset keq. Pamjet janë regjistruar në Long Island, New York të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ai është liruar dhe hedhur në det falë ndihmës së ekuipazhit të anijes. Peshkaqeni që nge ci në kuvertën e anijes, ishte i gjatë rreth 3.3 metër dhe me peshë 135 kg, raporton Daily Mail. Për më shumë shihni videon

https://player.boostplatforms.com/video?id=100001115824