/Ngjarje TRAGJlKE/ Nusja vd es në ditën e saj të dasmës, dalin dyshimet e rënda (FOTO)

Ngjarje TRAGJlKE/ Nusja vd es në ditën e saj të dasmës, dalin dyshimet e rënda (FOTO)

Një nuse ka vd ekur në mënyrë tra gjike ditën e dasmës së saj, teksa po mbahej ceremonia në një lokal luksoz në Rusi.

Mediat shkruajnë se Alexandra Erokhova, 25 vjeç, ishte duke festuar në Pallatin Tsaritsyno në Moskë kur pësoi tro nditje anafilaktike të shkaktuar nga alergjia.

Nusja pati një reagim ekstrem kur ishte duke ngrënë ëmbëlsirë dhe të gjithë të ftuarit vrapuan t’i vinin në ndihmë.

Një ambulancë u thirr për të ndihmuar vajzën dhe ekipi i bluzave të bardha mbërriti menjëherë, por nuk mund të bënte dot asgjë.

Mjekët thanë që ajo kishte pësuar “tr onditje anafilaktike” që besohet të jetë shkaktuar nga alergjia e arrave.

Alexandra kishte vu ajtur nga alergjia që nga fëmijëria dhe të afërmit kishin paralajmëruar kuzhinierët paraprakisht, sipas familjes së saj.

Por raportet thonë se ëmbëlsira përmbante arra. Anafilaksia është një reaksion alergjik i rëndë i cili mund të jetë kërc ënues për jetën.

Alexandra kishte studiuar bankë dhe financë në Akademinë Presidenciale elitare Ruse të Ekonomisë Kombëtare dhe Administratës Publike në Moskë.