/Ngjela ç mend serbët, rusët dhe grekët: USHTRlA e Kosovës do të bashkojë Arbërinë!

Ngjela ç mend serbët, rusët dhe grekët: USHTRlA e Kosovës do të bashkojë Arbërinë!

Avokati Spartak Ngjela i ftuar në “360 Gradë” në Ora News, tha se pas krijimit të saj, ushtria e Kosovës krijon Arbërinë.

Ngjela: Kosova është nën suverinitetin e Amerikës. Ne këtu në Shqipëri kur analistët na thanë në fund të viteve 70 do të shpërbëhet Jugosllavia pas vd ekjes së Titos, ne e kaluam në fantazinë tonë.

Kur befas para disa muajsh, Amerika i thotë kryeministrit të Kosovës që të krijojë ar matën e vet, çështja ndryshon.

A ka mundësi që kryeministri kosovar të mos flasë më për këto, por të veproje. Ajo ushtri do të bashkojë Arbërinë. Do t’ju duket fantazi, por do më thërrisni këtu pas 4 vitesh.

USHTRlA e Kosovës do të bashkojë Arbërinë!