Ngrihet për herë të parë në këmbë, pasi mbeti i palëvizshëm (Video)

0
332

Jonathan Grant nga Shtetet e Bashkuara ia ka dalë të ngrihet në këmbë dhe të përqafojë gruan e tij Laura, pas një tretmani të gjatë shërimi.
Pjesëtari i ushtrisë britanike, kishte pësuar një dëmtim në tru, që i bërë këmbët të palëvizshme, transmeton Telegrafi.

Por, me ndihmën e bashkëshortes, patericave dhe shufrave paralele në të cilat mbahej, ia doli të tejkalonte këtë sprovë.
“Nuk mund të fliste apo të qeshte, ishte shumë i lumtur dhe me kënaqësi ma ktheu puthjen”, ka thënë Laura lidhur me rastin.

Raportohet se ky është një hap i madh, që tregon se shërimi tij është i mundur, ngaqë nuk ka paralizë, por vetëm dëmtim të nervave.