/Nis Iufta para zgjedhjeve, vjen denoncimi që TRONDlT botën e Politikës: Edi Rama ka..

Nis Iufta para zgjedhjeve, vjen denoncimi që TRONDlT botën e Politikës: Edi Rama ka..

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, mbrëmjen e sotme, ka paralajmëruar se do të t ro ndisë skenën politike, teksa tha se brenda dy ditësh do publikoje de noncimin per Edi Ramen.

“Të jeni të bindur se sot më shumë se kurrë kam kuptuar që kjo marrëveshje me PD-në duhet të ishte firmosur më përpara. Mjafton të shohësh si zoti Rama nuk lejon asnjë ministër të përballet me opozitën, që të kuptosh se ndryshimi po vjen.

Në 2017-ën LSI-ja nuk ishte king maker thatë ju zoti Fevziu, brenda dy ditësh ju jap fjalën të tregoj me prova se si Edi Rama e manipuloi skemën politike dhe ndërhrjen në zgjedhje, 184-a nuk do ju duket gjë përpara këtyre. Socialistët e ndershëm do t’i japin f und ko nf liktit ekonomik-social në vend.

Kjo opozitë që është sot është për shkak të fal sifikimit jo vetëm të identitetit politik por edhe ekonomik të shqiptarëve. Se mos të merr ndonjë nga qeveria ose bashkia që të mos më marrësh në emision”, tha ajo.