/Nis procesi ndaj Izet Haxhisë, Prokuroria thërret si dëshmitarë Sali Berishën dhe Jaho Mulosmanin

Nis procesi ndaj Izet Haxhisë, Prokuroria thërret si dëshmitarë Sali Berishën dhe Jaho Mulosmanin

Ka nisur sërish procesi gjyqësor ndaj Izet Haxhisë, ish-truprojës së Sali Berishës, i ak uzuar për vr asjen e Azem Hajdarit.

Organi i ak uzës ka kërkuar 10 dëshmitarë, ndërsa mësohet se avokati i Haxhisë do t’i kërkojë ata në seancën e radhës.

Mësohet se ndër dëshmitarët që do kërkohen të dë shmojnë është edhe ish-kryeministri Sali Berisha, Jaho Mulosmani dhe Ylli Rakipi.

Ndërkohë avokati i Haxhisë Idajet Beqiri, ka kërkuar që të pyeten motrat Aishe dhe Zylfie Haklaj, Muharrem Haklaj dhe Zenel Neza.

Në 2006-n, Izet Haxhia u arr estua në Turqi, ndërsa në maj të këtij viti ai u ekstradua në Shqipëri

për të vu ajtur dë nimin me 25 vite bu rg që ka marrë nga të gjitha shkallët e gjyqësorit shqiptar për bashkëpunim në vr asjen e deputetit Azem Hajdari./newsbo mb