/Nishanet ne keto 5 pjese te “Trupit” kane nje domethenie shume te vecante, zbulojini

Nishanet ne keto 5 pjese te “Trupit” kane nje domethenie shume te vecante, zbulojini

Të gjithë kemi nishane në pjesë të ndryshme të trupit

Disa janë më të mëdha, disa më të vogla dhe gjenden në pjesë të ndryshme të trupit, por pozita e tyre ka domethënie të veçantë.

P.sh, disa nishane lidhen me pasurin e personit, ndërsa disa tjera me familjen dhe shëndetin.

Nishani mes vetullave:Nishani në këtë zonë lidhet me zhvillimin e karrierës.

Kjo do të thotë se së shpejti do të ketë ngritje në detyrë, rritje e rrogës ose diçka e kësaj natyre.

Nishani mes syrit dhe vetullave:Nishanet në këtë zonë kanë të bëjnë me shtëpinë.

Nëse keni nishan në këtë zonë, do të thotë se jeni person i cili adaptohet lehtë.

Jeni i mirë me njerëzit dhe supozoni të merrni një pozitë lideri.

Nishani në mollëz:Kjo do të thotë se do të keni një pozitë të fuqishme në punën tuaj dhe pasuria juaj do të rritet.

Nishani sipër buzëve:Nishani sipër buzës do të thotë se jeni të interesuar në ushqim dhe gardërobë.

Keni aftësi të mira shoqërore dhe jeni i famshëm mes shoqërisë.

Nishani në këmbë:Nishani në këmbët tuaja do të thotë se preferoni të udhëtoni shpesh.

Gjithashtu, jeni i famshëm në vendin e punës dhe paralajmëron se mund të jeni lider i mirë dhe ju lutemi.