Lajme

Njίhuni me gjγshen qe dhe nje vαjze e re do e kishte zίli (Video)

Që në Brazil jetojnë femrat më të bukurat në botë, kjo ka pak vend për diskutim,

por që të kishte edhe kaq gjyshe seksi s’besoj se i kishte shkuar ndërmend ndonjërit.

Videoja e mëposhtme vjen nga një konkurs bukurie për gjyshe, po po për gjyshe.

Edhe pse për ne imazhi i gjyshes është ndryshe, në konkurs lejohen të marrin pjesë të gjitha gratë që e provojnë që janë gjyshe.

Mjafton që të sjellin gjendjen civile e të vërtetojnë se fëmijët e tyre janë bërë me fëmijë e atëherë bëhen pjesë e konkursit. Shikoni më poshtë videon:

VIDEO