/Një adoIeshent tenton të këndojë si Céline Dion. Pas DlSA sekondash gjyqtarët NGRlHEN në këmbë… (video)

Një adoIeshent tenton të këndojë si Céline Dion. Pas DlSA sekondash gjyqtarët NGRlHEN në këmbë… (video)

E pabesueshme!!! Kur një 13-vjeçar i turpshëm i quajtur Abu, doli në skenë në programin televiziv belg “The Voice Belgien”, ishte shumë i ngazëllyer dhe ndjeu gjithë peshën e mbi shpatullat e tij, pasi ai kishte zgjedhur një këngë shumë të rrezikshme me të cilën shpresonte të ishte në gjendje të linte përshtypje tek gjyqtarët.

Ka zëra të mrekullueshëm që na kanë joshur gjatë viteve, por Céline Dion qartë meriton një nga vendet e para, për shkak të talentit të saj të madh.

Kur Abu zgjodhi të këndonte ” My Heart Will Go On”, pjesë e filmit hit “Titanik”, të paktë ishin ata që menduan se ai mund ta interpretonte këngën po aq mirë sa e jashtëzakonshmja Céline.

Ai e dinte se sa ishte duke rre zikuar!

Gjithkush kujton versionin fantastik të Céline Dion nga kjo këngë emocionuese, e cila kishte arritur në krye të klaisifikimeve në shumë vende. Kënga e Céline ishte një sukses i vërtetë dhe ndër më të shiturat në të gjithë botën, shkruan ShkodraNews. Pra, është shumë e vështirë për të interpretuar këtë këngë, pasi ajo është e lidhur kështu me yllin e famshëm kanadez.

Dhe, në fakt, nuk është edhe një këngë që është shumë e lehtë për të kënduar. Por Adu nuk është një djalë i zakonshëm.

Abu u përball me një sfidë të madhe duke zgjedhur këtë këngë, por askush nuk u zhgënjye.

Reagimi i gjyqtarëve gjatë performancës së tij flet për një të ardhme të ndritur për këtë djalë të mrekullueshëm.

Abobaker ‘Abu’ Rahman iku nga Iufta në Afganistan me një ëndërr të madhe për të realizuar, të bëhet një artist me famë botërore. Dhe me të vërtetë i ka të gjitha mundësitë për të qenë në gjendje të jetë një yll i skenës.

Ndoshta edhe Celine Dion do të habitej nëse do të mund të shihte performancën fantastike të Abu-së.

Duket e pabesueshme që një zë kaq i fuqishëm mund të dalë nga një trup i tillë i vogël.