/Nje burre e kritikon pse ushqen femijen me gji ne publik,ja si reagon nena e re

Nje burre e kritikon pse ushqen femijen me gji ne publik,ja si reagon nena e re

Fytyrë të dyfishtë, kjo është ajo që një njeri ka treguar të ketë dhe pa ndonjë modesti.

Është për të ardhur keq që, në ditët e sotme, ka ende njerëz që indinjohen të shohin një grua që ushqen me gji fëmijën e saj në një vend publik, shkruan ShkodraNews. Pse po skandalizoheni kur shihni gjëra shumë më të këqija në internet dhe në TV? Nuk ka dyshim se të kesh një fytyrë të dyfishtë tani është rendi i ditës, ndoshta keni harruar se ne të gjithë e kaluam këtë fazë kur ishim fëmijë?

E “Skandali”, është bërë nga një nënë e re 20-vjeçare, Aimee Wood, e cila, pa ndonjë ligësi, ndau një foto në profilin e saj social që e tregonte atë se si ushqente fëmijën e saj në gji.

Cili është problemi?

Për shumë njerëz ky nuk është aspak problem, por në mënyrë të qartë ne nuk mendojmë të gjithë njëlloj. Në të vërtetë, megjithatë, kur shohim diçka që nuk na pëlqen, sidomos në internet ose në rrjetet sociale, thjesht eliminojmë kontaktin ose e anashkalojmë, shkruan ShkodraNews. Por këtë nuk e ka bërë një burrë me emër Rick, i cili ka vendosur që të shprehë në një shumë të vrazhdë mendimet e tij në lidhje me fotografinë në fjalë, duke sulmuar me mesazh Aimee-n.

Gjëja më kurioze e gjithë çështjes është se Rick nuk është shtuar nga Aimee në miqësitë e tyre. Por prapë ai i flet asaj në një mënyrë të vrazhdë dhe krejt të paedukatë.

“Largoji ci*at e tua të mallkuara. Unë nuk kam asgjë kundër ushqyerjes me gji, në fakt më pëlqen t’i thith ci*at, por nuk është e nevojshme t’i tregosh. Do të jetë shqetësuese për vajzën tuaj të gjorë kur të rritet! Ajo do të vuajë duke parë veten në të gjithë rrjetin duke thithur ci*a”.

Pra, vajza e re, në vend që të ndihej keq për shkak të fjalëve të këqija që i ishin shkruar asaj, vendosi të përgjigjet në këtë mënyrë:

“Është profili im dhe për këtë unë mund të ndaj atë që më pëlqen mua. Më besoni kur ju them se fyerjet tuaja nuk më prekin, sepse nuk jeni një person i rëndësishëm në jetën time, në fakt nuk jeni as në listën time të kontakteve, kështu që nëse nuk dëshironi të jeni pjesë e kësaj, mos ndërhyni në jetën e një të huaji. Unë nuk kam kryer ndonjë krim, unë jam vetëm duke ushqyer fëmijën tim. A është e qartë për ju?”.

Dhe ajo shoqëroi përgjigjen me këtë fotografi: /ShkodraNews