/Një çift gjen një KUTl s ekrete të vitit 1951 dhe ajo i NDRYSHOl jetën atyre

Një çift gjen një KUTl s ekrete të vitit 1951 dhe ajo i NDRYSHOl jetën atyre

Një ngjarje me një kuti s;ekrete!
A është normale të gjesh një kuti të mbushur me dollarë? Ky çift amerikan u bekua me një fat të tillë dhe më besoni se fati i tyre më bën xheloz.

E gjitha ndodhi kur ata filluan punën e rinovimit të shtëpisë së tyre me qira të epokës së viteve 1940.

Ky çift amerikan kishte blerë një shtëpi të epokës së viteve 1940 rreth dy vjet më parë në Ohajo dhe mendoi ta rinovonte atë. Ata nuk e dinin se ideja e tyre për renovimin dhe rimodelimin e shtëpisë do të ishte një ndihmë e tillë për ta. Pra, ata filluan me punën e tyre dhe çfarë ndodhi më pas nuk ishte asgjë më shumë se bekimet më të mira të të Plotfuqishmit, transmeton lajmeflesh.

Pra, gjatë një prej punëve të tyre në tavan, ata gjetën një kuti gri të cilësisë së mirë në tavanin e bodrumit të tyre. I habitur dhe i ngazëllyer, ata e morën kutinë dhe tjetri filloi të kapte fotot, duke shpresuar në një thesar të cilësisë së mirë të jetë branda tij. “E mora kutinë jashtë dhe e thirra gruan. Ajo ka diçka brenda, por jo të rënda si monedha apo shirita ari. Ndoshta mund të ketë fat. Mund të jenë karta sportive të vjetra?

Pra, me eksitim të madh ata hapën kutinë dhe gjetën se artikujt që ishin të përfunduar dhe letra prej dylli. Duke e zhbllokuar atë, ata gjetën se një tjetër shtresë e gazetave që mbronte përmbajtjen brenda saj. Më pas u pa se ishte një gazetë e datës 25 mars 1951. Ajo që doli më pas ishte një surprizë e madhe dhe e madhe për çiftin amerikan.

Zhdukja e gazetës i dhuroi atyre një sasi të pabesueshme parash. Besoni një fat të tillë. “Këto janë të tëra njëzetat! Mund të ketë disa mijëra këtu! Ne jemi duke u”çm;endur” në këtë pikë. Kjo nuk ndodh me ne! Çfarë bëjmë ne? Ku janë kamerat? “Ai kujtoi. “Paketa e dytë nuk kishte asnjë të njëzetat. Ishin të gjithë pesëdhjetë! Çfarë po ndodh këtu? Prisni !!!! Paketa e tretë është 100s !!!! Kjo është jashtë kontrollit!

Jo vetëm të holla, por edhe përmbajtje të tjera. Sipas çiftit, “Disa nga faturat ishin më të rralla se të tjerët. Disa shënime ngjyrë kafe, një çertifikatë ari dhe disa yje shënojnë pothuajse të pambrojtur. Të gjitha faturat ishin nga 1928-1934. Çfarë do të bëjmë tani? A është e jona? Çfarë është e vlefshme? “Ata vendosën këto fotografi në Imgur dhe fjalë për fjalë janë të habitshme në botë. Ata u konsultuan me avokatin e tyre dhe mësuan se si pronari vd;iq disa dekada më parë, ata mund të mbanin paratë. Amazing, apo jo?

Jo vetëm kjo, çifti kur vazhdoi me renovimin e tyre, gjeti një tjetër kuti të cilësisë së mirë. Shuma e përgjithshme ishte 45,000 dollarë në kartëmonedha të vjetra dhe të rralla. Ky çift po më bën xheloz, betohem. Sidoqoftë, ata do të paguajnë hipotekën e tyre me paratë. Ditët e lumtur si këto janë të mahnitshme.