/Një dίtë para zgjεdhjeve, astroIogu i fαmshëm tregοn kush është më i favοrizuar nga yjet nesër

Një dίtë para zgjεdhjeve, astroIogu i fαmshëm tregοn kush është më i favοrizuar nga yjet nesër

Ditën e nesërme do të mbahen zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit ku pritet të vendoset fati i Shqipërisë dhe shqiptarëve në 4 vitet e ardhshme.

Por kush është me i favorizuar ditën e nesërme, kryeministri Rama apo demokrati Basha?

Sipas parashikimit të astrologut Italian Paolo Fox për ditën e nesërme, si për Bashën ashtu edhe për Ramën është një ditë e mirë, e suksesshme.

Por shenja me e favorizuar duket se është binjakët (Basha) për të cilën shkruhet se do jetë në gjendje të provojë veten ndërsa për Gaforrren (Rama) Paolo Fox shkruan se ndihet pa motivim pasi nuk e ka arritur atë që shpresonte.

Një ditë e çmuar në dashuri për të zgjidhur disa grindje që keni përjetuar në orët e fundit. Në punë, një fazë shpengimi më në fund do të mbërrijë. Do të jeni në gjendje të provoni vlerën tuaj, për të gjithë.

Me pak fjalë, shpengoni veten pas një periudhe të vështirë. Nëse ekziston një projekt që dëshironi të ndiqni, mund të jetë koha më e përshtatshme.

GAFORRJA

Priten ditë shumë të veçanta në dashuri për shenjën tuaj, veçanërisht midis të martës dhe të mërkurës të javës së ardhshme.

Ndërkohë, përpiquni të kënaqeni dhe të relaksoheni edhe në punë. Jeni shumë poshtë në deponi, ndoshta sepse nuk e keni arritur atë që shpresonit profesionalisht.