/Një familje e bukur: Bashkohen Mozzik dhe Loredana

Një familje e bukur: Bashkohen Mozzik dhe Loredana

Mozzik dhe Loredana kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë në qendër të vëmendjes së mediave për jetën e tyre private.

Ndarja e çiftit bëri shumë bujë dhe po ashtu deklaratat e tyre ndaj njëri-tjetrit.

Gjatë këtyre muajve në ka,rantinë, Mozzik e ka shprehur shpesh faktin që i mungonte vajza e tij, Hana, e cila jeton me Loredanën.

Por më në fund babë e bijë janë bërë bashkë dhe për më shumë, me këtë rast janë bashkuar edhe Mozzik me Loredanën.

Të dy kanë postuar foto nga e njëjta shtëpi duke treguar se janë së bashku si një familje e lumtur.