Një gjyshe e humbi unazën e saj të martesës në një kopsht familjar. 13 vjet më vonë, ajo e gjeti unazën në vendin më të papritur

0
342

Hera e parë që Meri Grams e kuptoi se unaza e saj e martesës ishte zhdukur, e dinte se ajo duhet ta kishte lënë atë diku në kopshtin e saj të familjes.

Frika se burri i saj mund të ishte i zhgënjyer me aktin e saj të pakujdesshëm, ajo shkoi për të kërkuar unazën e çmuar në kopsht, duke kërkuar dhe pastruar tokën me shpresë për një shikim të unazës së saj.

Megjithatë, ajo nuk arriti ta gjejë pas disa ditësh kërkimin e saj. Meri hoqi dorë dhe bleu një unazë dhe u lut që burri i saj të mos vërente unazën e zëvendësimit.

13 vjet më vonë, nusja e Merit, Kolena shkoi në kopsht për të marrë disa perime të freskëta për darkë. Sapo Kolena lau karrotat, ajo vuri re se një karrotë dukej shume e çuditshme.

Kolena ishte befasuar kur pa një karrotën të mbërthyer me unazë!
Burri i saj, Brian tha se gruaja e saj më vonë e pyeti për unazën, “A di ndonjë gjë për këtë unazë?”

Brian kujtoi se nëna e saj, Meri kishte humbur angazhimin e saj në kopsht kështu që ai u përgjigj: “Unë mendoj se bëj. Mami humbur (një unazë) mjaft disa vjet më parë. ”

Doli që unaza ishte me të vërtetë e Merit!


Gjërat qesharake që burri i Merit nuk vuri re kurrë rreth unazës që Meri kishte mbajtur pasi humbi atë që ishte e vërtetë, ishte një zëvendësim.

Meri e kishte mbajtur unazën e zëvendësuar për 8 vjet derisa bashkëshorti i saj të vdiste në 2012.


Unaza origjinale e angazhimit u dha nga bashkëshorti i saj në vitin 1951.
“Unë nuk i thashë atij, sepse mendova se ai do të më shante”, tha Meri..