Një grua lind fëmijën me peshë 14 kilogram, th.yen rekordin e spitaIit

  0
  411

  Një grua ka th.yer rekordin e spitaIit duke lindur një fëmije me peshë prej 14 kilogramësh.
  Jennifer Medlock lindi djalin e saj Ali në fillim të këtij muaji dhe u tr.ondit kur mësoi se ishte fëmija më i rëndë i lindur ndonjëherë në spitalin e Teksasit, shkruan indeksonline

  Mamaja e dy fëmijëve dhe burri i saj Eric e mirëpritën djalin e tyre në Spitalin e Shëndetit në Arlington të Teksasit me 12 dhjetor.
  Një zëdhënës i burimeve të Shëndetit në Teksas i konfirmoi se Aliu është fëmija më i rëndë i lindur ndonjëherë në atë spital.

  Mamaja krenare tha se priste që djali i saj të ishte rreth 10 kilogramë, pesha e njëjtë si vajza e saj tani dy vjeçare.
  Por ajo u trondit kur kuptoje se Aliu ishte më i rëndë se ajo për katër kilogramë.

  “Nuk pritëm 14 kilogramë,” tha ajo. “Askush nuk e priti.”

  Aliu u dërgua nëpërmjet një seksion cezariane të planifikuar dhe u pranua në njësinë e kujdesit intensiv neonatale për shkak të sheqerit të ulët të gj.akut dhe trombociteve që Jennifer thotë se ishte për shkak të madhësisë së tij.