/Një i ri me kapele i merr 20 mijë euro pronarit të pikës “Exchange”(video)

Një i ri me kapele i merr 20 mijë euro pronarit të pikës “Exchange”(video)

Një ngjarja e r.ëndë mësohet se ka ndodhur më 19 mars në zonën e “Astirit” në Tiranë. Një kambist ka rënë e gra.bitjes me dh.unë, duke i marrë një shumë të konsiderueshme parashë.

Pronari i një pike exchange është gra.bitur para tre ditësh teksa po dilte nga një garazh pranë shtëpisë së tij nga një person i maskuar, i cili i ka marrë rreth 20 mijë euro nën kërc.ënimin e th.ikës.

Gazeta Shqip ka siguruar videon e autorit i cili largohet me vrap, pasi i kishte marrë shumën e valutës. Ngjarja ka ndodhur në zonën e “Astirit” në një garazh dhe kambisti është përl.eshur me autorin, i cili kishte një th.ikë dhe që për fat të mirë nuk e ka pl.agosur. Pas ngjarjes, kambisti ka bërë den,oncimin në polici për të zbuluar autorin e kësaj ngjarjeje.