/“Një javë me njërën, një javë me tjetrën” flet burri me d y gra nga Hasi (video)

“Një javë me njërën, një javë me tjetrën” flet burri me d y gra nga Hasi (video)

Një histori nga ato të rrallat, jashtë normales por që ka ndodhur dhe zhvillohet dita-ditës.

Në fshatin Dobrun i Hasit të Shqipërisë, Dem Mula 63 vjeç mban d y gra.

Pas gruas së parë, Hatixhja, Dem Mula, vendos të marrë një grua të d.ytë, Nazmijen, pasi nuk bënte fëmijë. Por as me atë nuk arriti. Në fund vendosi t’i mbajë të dyja.

Siç e përshkruajnë d y gratë, nuk kanë asnjë xheIozi me njëra-tjetrën, madje bashkëshortin e tyre e ndajnë në mënyrë të barabartë. Me dhoma të ndara sigurisht.

‘Sa çifte ka kështu…ne s’jemi as të parët as të fundit”, thotë Hatixhja.

‘’Siç e kemi ne në Veri, një javë njëra, njëherë tjetra’’, thotë 63-vjeçari me d y gra. Ndiqni historinë e tyre në këtë video, publikuar nga ‘’Top Channel’’.