/Një mushkonjë ja përmbysi jetën/ Nuk ec dot, mezi ri, shikoni sa më është bërë këmba

Një mushkonjë ja përmbysi jetën/ Nuk ec dot, mezi ri, shikoni sa më është bërë këmba

Ka fsh imet nga mushkonja e inf ektuar, kanë lënë një burrë kamboxhian me njërën këmbë 5 herë më të madhe se normalja.

Bong Thet, është 27 vjeçar dhe tani ka një sëmundje par azi tare të patrajtueshme.

Ai dikur kishte ëndërr të bëhej futbollist kurse tani edhe për të ecur, i duhet të tërheq zvarrë këmbën e tij të fryrë nga t um oret.

Bong tha se pl agët e vogla në këmbë i ishin shfaqur që në moshën 6 vjeçare,

por ishin injoruar nga prindërit e tij duke menduar se mund të jenë thjeshtë gërvishtje nga loja më fëmijët e tjerë.

Sidoqoftë, gunga të vogla vazhduan të rriten rreth këmbës së tij dhe iu formua një tu mor i cili deri në moshën 12 vjeçare i mbuloi plotë sisht këmbën.