/Një ndër filmat më të bukur shqiptar, ja si duket sot dhe ku jeton Gjino nga “14 vjeç dhëndër” (Foto)

Një ndër filmat më të bukur shqiptar, ja si duket sot dhe ku jeton Gjino nga “14 vjeç dhëndër” (Foto)

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka gozhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur.

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm.

Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen naive të Gjinos e ka ruajtur ende.