/Një ndër shtëpitë më të bukura shqiptare, Ja si duket prej brenda

Një ndër shtëpitë më të bukura shqiptare, Ja si duket prej brenda

Një ndër shtëpitë më të bukura shqiptare, ja si duket prej brenda.

Shtëpia të cilën po shihni mendohet të jetë një ndër shtëpitë më të bukura në Kosove,Ajo ndodhet në komunën e Gjilanit.

Një ndër shtëpitë më të bukura shqiptare, ja si duket prej brenda.

Dhe i përket familjejes Agim Hasani që ndodhet në Zvicër por që kthehen herë pas here për pushime në vendlindjen e tyre.

Pamjet nga brenda dhe jashtë janë përrallore.

Sipaperfaqja e kësaj shtepie eshte 160 m katror me ndricim natyral. shiko vidoen me posht KE TU