/Një ndër vilat më të bukura në Shqipëri ?Fotot nga brënda dhe jashtë do t’ju Iënë pa fjalë

Një ndër vilat më të bukura në Shqipëri ?Fotot nga brënda dhe jashtë do t’ju Iënë pa fjalë

Në periferitë e Tiranës çdo ditë e më shumë po shtohen vilat. Në blloqe, fshatra dhe të vetmuara ato janë njëra më e bukur se tjetra.

Ne kemi zgjedhur njërën prej tyre sot, për ta sjellë në faqe.

Madje nuk themi dot, njëra prej tyre, por më e bukura prej tyre.

Kjo vilë fantastike me një arredim të përsosur dhe një cilësi ndërtimi për t’u pasur zili, është pjesë e një prej lagjeve residenciale të Tiranës.

Vila 3-katëshe gjendet te kompleksi i Vilave Rolling Hills pranë TEG dhe siç duket edhe në foto, luksi është kryefjala.


Si edhe oborri aq i bukur, saqë kushdo prej nesh, do të donte të ishte aty tani, sikur për një selfie, a për një kafe.