/Një sekond e ndau nga vd ekja, momenti i FRlKSHËM kur rrufeja i godet shtëpinë

Një sekond e ndau nga vd ekja, momenti i FRlKSHËM kur rrufeja i godet shtëpinë

Një grua në Luziana ditën e premte kaloi një moment aspak të këndshëm.

Rru feja go diti pemën në kopshtin e shtëpisë, duke dërguar dru dhe mbeturina drejt saj.

Pamjet e sigurisë së shtëpisë së Sarah Ribardi tregojnë momentin e inc identit dhe pani kun që ajo kaloi.

Në momentin e inc identit Sarah ishte duke dalë nga shtëpia dhe menjëherë më pas u fut me vrap brenda.

“Zoti ishte padyshim me ne.

Një hap më afër dhe unë do të isha lën duar rë ndë”- shkruan ajo në postimin e saj në “Facebook”. shi ko vi deon me posht 

KE TU