/“Një TRAGJEDl e heshtur”! Valbona Selimllari ka 3 FËMlJË por nuk dihet kush është BABAl i tyre. Cili është SEKRETl që po e përndjek ndër vite?

“Një TRAGJEDl e heshtur”! Valbona Selimllari ka 3 FËMlJË por nuk dihet kush është BABAl i tyre. Cili është SEKRETl që po e përndjek ndër vite?

Valbona Selimllari është një nga personazhet më të dashura për publikun, që gëzon simpatinë dhe respektin nga të gjithë.

Ajo njihet edhe për bukurinë e saj ndër vite, ku nuk di të pIaket asnjëherë.

Por ajo që ngjaII më shumë kuriozitet nga të gjithë është jeta e saj private që në mënyrë hermetike ajo është përpjekur ta mbajë sa më të fshehtë dhe larg mediave.

Me kohë ajo ka ekspozuar fëmijët e saj në publik, sidomos dy djemtë dhe pak më rrallë vajzën e saj. Por pikëpyetja më e madhe është bashkëshorti i saj.

Më herët ajo ka rrëfyer se është një nënë shumë e përkushtuar dhe se ka vendosur që fëmijët të mbajnë mbiemrin e saj. Por asnjëherë nuk ka dashur të flasë për identitetin e babait të fëmijëve.

Nëpër media është aluduar se bashkëshorti i saj është një biznesmen dhe investitor shumë i fuqishëm në prodhimin vendas.

Thuhet se ata janë njohur në fillim të viteve 90-të por ata nuk kanë bërë asnjëherë një dalje publike bashkë.

Edhe pse Valbona ka qenë e preferuara e mediave dhe publikut, çuditërisht askush nuk ka g uxuar ose gjithkush ka dashur të respektojë dëshirën e ish-Miss Albania për të mos përmendur me kë jeton.

Ky “s ekret” i Valbona Selimllarit, që po e përndjek në media prej kohësh, në vetvete duke se mbart dhe një nga “tr agjdeitë e saj të heshtura” që me aq sforco mundohet t’ia fshehë prej shumë vitesh publikut.